Lounas

Tiistai 22.10

katkarapukeitto LGM
kinkku-salamipizza L jauhelihapihvit kastikkeessa LG
perunasose LGK pariloitua tomaattia ja kesäkurpitsaa LGV
smetana uunikala LG keitetyt perunat LGV
JÄLKIRUOKA, KAHVI/TEE

Tervetuloa Nevilleen!

Neville on siisti ja viihtyisä, vuonna 1992 perustettu ruoka- ja seurusteluravintola Kouvolan keskustassa lähellä teatteria, urheilukeskusta ja kävelykatua. Meillä nautit hyvästä ruoasta, rennosta tunnelmasta sekä osaavan henkilökunnan palvelusta. Nevillessä järjestyvät ryhmäruokailut, perheen tai firman juhlat ja kokoukset. Olemme rehti, hyvän ruoan ja juoman ravintola joka palvelee elämän arjessa ja juhlassa. Kauttamme saat myös Pitopalvelua, Kysy sinuun juhlaasi sopivaa tarjousta, kauttamme hoituu myös tarjottavat sekä tarjoilijat ja astiat juhlaan tai yrityksen tilaisuuksiin.   Tervetuloa!

 

MUISTATHAN TEHDÄ PIKKUJOULUVARAUKSESI AJOISSA.

HERKULLISEN PIKKUJOULUMENUMME  LÖYDÄT RYHMÄT-VÄLILEHDESTÄ.

KÄY KURKKAAMASSA MENU JA TEE VARAUS!

 

 

Herkullinen buffetlounas maanantaista perjantaihin klo 10.30-15.00 á 9,60€ ja lauantaisin klo 11.00-16.00 11,00 €. Lapset vain 0,80 €/ikävuosi (12 ikävuoteen asti).

Monipuoliselta Á la carte listaltamme löydät niin salaatit, burgerit, parilaherkut, kalat kuin kasvisruoatkin. Useimmat annokset saatavilla myös gluteenittomina!

Tilausravintola Nevillen Kammari omalla sisäänkäynnillä 100 m²:n tilassa Nevillen naapurissa. Kokoukset, koulutukset, perheen tai yrityksen juhlat ja tilaisuudet 10-60 henkilölle.