Kokous ja ruoka

Nevillen kabinettikokous buffetruokailulla

  • kattaus Nevillen noutopöydässä (joka järjestely onnistuu vain lounasajan päätyttyä)
  • 10-15 henkilölle à 23,- henkilö, minimiveloitus 10 henkilöä
  • 16-120 henkilölle à 20,- henkilö

 

Kokous Nevillen Kammarissa buffetruokailulla

  • kattaus Kammarin noutopöydässä
  • 10-15 henkilölle á 28,- henkilö, minimiveloitus 10 henkilöä
  • 16-60 henkilölle á 25,- henkilö
  • minimiveloitus 10 henkilöä, kuitenkin ennakkoilmoituksen mukaan, jota voitte täsmentää edellisellä viikolla
  • tarjoilija on tilassa vain tilaisuuden alussa
  • Kammari ja sen tekniikka yksityisesti käytössänne noin neljän tunnin ajan

 

Kokousbuffet kattaus

  • broilerinrintaa savupaprikakastikkeessa L,G
  • kasvisriisi L,G,V
  • sipulirenkaat L, dippi L,G,K
  • kermainen lohivuoka L,G
  • paahdetut kasvikset L,G,V
  • vaalea leipä L,K, ja tuorejuustolevite L,G
  • vesi ja kotikalja
  • kahvia, teetä
  • jälkiruoka ja piparit
  • kun kattaus Nevillen puolella niin alkusalaatit ovat tarjolla buffetpöydän kylmävaunussa
  • Kammarin kattauksessa tarjolla fetasalaatti, amerikkalaistyylinen coleslaw kaalisalaatti ja vihannespikkelsi